Vi hjälper dig…

Att trycka metervara

Om du vill trycka metervara, kan vi hjälpa dig med materialval, mönsterrapportering, design och originalarbete. Vi rekommenderar att först beställa ett provtryck.

Vi erbjuder alla på marknaden förekommande digitala trycktekniker för textil. Det betyder att vi kan trycka på nästan alla olika material. Dock skall man vara medveten om de textila materialens begränsningar i kombination med olika trycktekniker och färger. Läs mer här om vad som krävs för att få ett bra digitalt textiltryck.

Vi har ett stort sortiment av tyger av olika kvaliteter som vi försäkrat oss fungerar bra att trycka på med våra olika trycktekniker. På förfrågan kan vi ta in andra kvaliteter.

att göra en produkt

Vi hjälper dig att ta fram färdiga produkter för heminredning (t ex kuddar eller kökshanddukar), kläder och accessoarer (t ex scarfar, necessärer).

Med digitaltryck kan du få färdigtryckta tillskärningsmallar [bild] som underlättar färdigställandet av din produkt. Om Du vill, hjälper vi dig också att sy och paketera.

Vi har färdiga mallar för en del sammansatta produkter (t ex kassar och necessär) och kan hjälpa dig att utveckla dina egna mallar.

Vi gör färdiga produkter för kommersiell exponering som till exempel beachflaggor, vepor, banderoller eller roll-ups. Läs mer här.
Det vi inte gör själva kan vi hjälpa dig hitta en annan partner för.

vad gör jag nu?

För att få hjälp med tryck eller någon av våra andra tjänster, vänligen beskriv ditt
behov i vårt förfrågningsformulär.

Vi kontaktar dig inom två arbetsdagar och diskutera ditt uppdrag närmare. Vi kommer fram till lämpligt tyg och tryckteknik. Nästa steg är normalt att du får ett ordererbjudande. När du bekräftat ordern går vi vidare till produktion. Läs mer här om vad som händer efter att vi har haft kontakt.

Denna webbplatsen använder vi cookies för att du ska få en bättre upplevelse.