EXPO PRODUKTER

Vi trycker flaggor, banderoller, vepor, rollups, mäss- och utställningsmaterial. Inom detta område har vi också ett antal färdiga produkter. Vi hjälper dig med allt från små vepor och beachflaggor till stora vepor och banderoller med 310cm som maxbredd. Vi erbjuder ett antal material för de olika ändamålen.

Vill du sticka ut ifrån mängden kan vi även trycka vepor på lite annorlunda material som t.ex. linne, bomullscanvas eller sammet. Eller varför inte passa på att låta oss trycka kuddar, dukar eller möbeltyger som matchar ert företags monter/profil?

Flaggor och Beachflaggor

Flaggor kan måttbeställas i valfri storlek och med valfri finish samt tillval. Vi hjälper dig med sömnad, upphängning samt eventuella tillbehör beroende på hur du ska använda flaggan. Beachflaggor sys med kanal och levereras med väska, stång och kryssfot. Vi erbjuder även markspjut, markborr och vattenbälg som extra tillbehör. Vi kan även trycka Flag-stand flaggor.

VEPOR OCH BANDEROLLER

Vi trycker vepor och banderoller för både inom- och utomhusbruk. Många av våra kunder väljer att trycka vepor eller banderoller att hänga i butik, till en mässa eller till ett speciellt arrangemang. För det mesta levererar vi veporna med sydda kanaler och aluminiumrör. Vi kan även erbjuda andra lösningar som t ex. aluminiumlist eller kardborreband.

Roll-ups

Med en roll-up exponerar du ditt budskap på ett smart sätt, enkel att sätta upp och lätt att transportera. Vi erbjuder roll-ups i ett flertal bredder på 85, 90, 125 och 150cm och vi har en rad olika kassetter.

Denna webbplatsen använder vi cookies för att du ska få en bättre upplevelse.